Tervehdys ystävät :-)

Tästä se lähtee, oman blogin kirjoitus.

Monta monenlaista matkaa on jo takana, mutta nyt edessä on kenties elämäni haastavin reissu.

Tammikuulle on varattuna matka Kiinaan, tuonne suureen ja minulle ennalta tuntemattomaan. Aika siis näyttää miten pieni maalaispoika selviää aidon suurkaupungin haasteissa, varsinkin kun asukkaista vain todella pieni osa puhuu edes auttavaa englantia, pitää siis varautua offline sanakirjaan 🙂

Lennot tilasin suorina 02.12.2016 ja samalla varasin Bookingin kautta hostellin jotta saan viisumin haettua. Lähtöpäivä koittaa tammikuussa, joten on vielä hetki aikaa valmistautua. Tarkoitus on päivittää blogia sitä mukaa kun asiat etenee ja lisätä valokuvia ja matkakertomusta aina kun se on mahdollista.

Yksi vastaus artikkeliin ”Tervehdys ystävät :-)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *